De Onruststoel neemt motorische onrust weg door fixatie op een menswaardige manier

De Onruststoel is ontwikkeld door Erwin Bongaerts, eigenaar van het bedrijf Revilax uit Maaseik.

Revilax is gespecialiseerd in het maken van comfortabele en kwalitatieve relaxzetels op maat van de gebruiker. Ook de Onruststoel straalt deze jarenlange ervaring en expertise uit. Revilax staat voor een snelle opmeting, vlotte levering en een uitstekende dienst na verkoop. Zowel bij de aankoop van een Onruststoel als bij onze andere relaxzetels kan je steeds rekenen op een persoonlijke aanpak en individuele begeleiding.

Ontdek meer over Revilax op www.revilax.be.

Comfortabel en kwalitatief
Belgisch design
Snelle opmeting
Vlotte levering

Belgisch design, made in Limburg

De Onruststoel is een uniek en gepatenteerd Belgisch product, dat van a tot z vervaardigd wordt in Maaseik, Limburg. De Onruststoel is zo bijzonder omdat hij rekening houdt met alle individuele noden van zijn gebruiker. Anatomische aanpassingen voor mensen met een handicap zijn geen uitzondering.

Tevens zijn alle gebruikte materialen van de hoogste kwaliteit. Daarom krijg je op je aankoop van de Onruststoel vijf jaar garantie. Kortom, de Onruststoel heeft een buitengewoon sterk design dat rekening houdt met de specifieke wensen en lichamelijke problemen van de gebruiker.

Heb je interesse in de Onruststoel?

Neem dan nu contact met ons op!
Contacteer ons